ΘαυμαστικόΕπικοινωνία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας στο πλαίσιο λήψης μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού

Επειδή εφαρμόζεται πρόγραμμα εκ περιτροπής τηλε-εργασίας των εργαζόμενων στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης μπορείτε να στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας τον υπάλληλο στον οποίο απευθύνεται το αίτημα/ερώτημά σας, ενώ στην περίπτωση όπου στέλνετε συμπληρωματικά έγγραφα που αφορούν προηγούμενο μήνυμα/αίτημα το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα θα πρέπει υποχρεωτικά να το αναφέρετε. Κάθε μήνυμα προωθείται στον αρμόδιο υπάλληλο που τηλε-εργάζεται και απαντάται αυθημερόν όποτε είναι δυνατόν.

  • Για ζητήματα που απαιτούν φυσική παρουσία, η είσοδος στην Υπηρεσία θα γίνεται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκα, ραντεβού) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο. Επισημαίνεται ότι η δια ζώσης επικοινωνία πρέπει να επιλέγεται αφού εξαντλούνται οι άλλες δυνατότητες επικοινωνίας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
  • Για τη διευκόλυνση όλων υπάρχει στην είσοδο του κτιρίου γραμματοκιβώτιο στο οποίο μπορείτε να αφήνετε την αλληλογραφία που προορίζεται για την ΔΠΕ Μεσσηνίας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

ΠΕ.Κ.Ε.Σ. - ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019

 ____________

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Διεύθυνση: Ψαρών 15, Διοικητήριο-2ος όροφος, Καλαμάτα 24131

Τηλέφωνα: 2721361228, 2721361212

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οδηγίες για παραπομπή μαθητή στο Κ.Ε.Σ.Υ.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

Διεύθυνση: Ακαδημίας 12, Τρίπολη 22131

Τηλέφωνα: 2710 227321,2710 238314, 2710 233312

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΕ 60 ΝΗΠ/ΓΩΝ– ΕΝΟΤΗΤΑ 01–ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 
ΠΕ 70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ– ΕΝΟΤΗΤΑ 05–ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 
ΠΕ 70 (ΔΑΣΚΑΛΩΝ)– ΕΝΟΤΗΤΑ 06–ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 
ΠΕ 70 (ΔΑΣΚΑΛΩΝ)– ΕΝΟΤΗΤΑ 09–ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 
ΠΕ 06 (ΑΓΓΛΙΚΗΣ)–ΕΝΟΤΗΤΑ 07– ΣΑΡΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ 
ΠΕ 11 (ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ)– ΕΝΟΤΗΤΑ 08–ΤΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ 
ΠΕ 79 (ΜΟΥΣΙΚΗΣ)– ΕΝΟΤΗΤΑ 10–ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 
ΠΕ 86 (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)– ΕΝΟΤΗΤΑ 12– ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ 
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΕΚΠ/ΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ 14–ΠΑΡΙΣΗ ΜΑΡΙΑ 
ΕΚΠ/ΣΗ ΓΙΑ ΑΕΙΦΟΡΙΑ–ΕΝΟΤΗΤΑ 13–ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 

 

 

ΟΡΙΣΜΟΣ (Έγγραφο 11719/13-11-2018)
Thursday the 25th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση / Ανασχεδιασμός: Μαρία Αυγουλέα, Μηχ. Η/Υ & Πληροφορικής, Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2020-2021). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.