ΘαυμαστικόΕπικοινωνία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας στο πλαίσιο λήψης μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού

Επειδή εφαρμόζεται πρόγραμμα εκ περιτροπής τηλε-εργασίας των εργαζόμενων στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης μπορείτε να στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας τον υπάλληλο στον οποίο απευθύνεται το αίτημα/ερώτημά σας, ενώ στην περίπτωση όπου στέλνετε συμπληρωματικά έγγραφα που αφορούν προηγούμενο μήνυμα/αίτημα το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα θα πρέπει υποχρεωτικά να το αναφέρετε. Κάθε μήνυμα προωθείται στον αρμόδιο υπάλληλο που τηλε-εργάζεται και απαντάται αυθημερόν όποτε είναι δυνατόν.

  • Για ζητήματα που απαιτούν φυσική παρουσία, η είσοδος στην Υπηρεσία θα γίνεται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκα, ραντεβού) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο. Επισημαίνεται ότι η δια ζώσης επικοινωνία πρέπει να επιλέγεται αφού εξαντλούνται οι άλλες δυνατότητες επικοινωνίας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
  • Για τη διευκόλυνση όλων υπάρχει στην είσοδο του κτιρίου γραμματοκιβώτιο στο οποίο μπορείτε να αφήνετε την αλληλογραφία που προορίζεται για την ΔΠΕ Μεσσηνίας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Παράλληλη Στήριξη για το Σχολικό Έτος 2021-2022

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021

Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών: α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης-συνεκπαίδευσης, β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών για το διδακτικό έτος 2021-2022» με αρ. πρωτ. 65491/Δ3/07-06-2021

Προσοχή:

  • Για παράλληλη στήριξη και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό σωστή συμπλήρωση και διαβίβαση των αιτημάτων στην Δ/νση Εκπ/σης (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2) με λογότυπο και εμπιστευτικό  πρωτόκολλο  επισυνάπτοντας την αίτηση του γονέα     (neoΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1) και αντίγραφο της γνωμάτευσης του ΚΕΣΥ.
  • Για Σχολικό Νοσηλευτή Πρωτότυπη γνωμάτευση/βεβαίωση Δημοσίου Νοσοκομείου στην οποία να περιγράφεται με σαφήνεια η αναγκαιότητα υποστήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, εκδοθείσας εντός εξαμήνου από την ημερομηνία αίτησης του κηδεμόνα και η οποία φέρει σφραγίδα από Διευθυντή/ντρια Κλινικής του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε.Σ.Υ.). ή Πανεπιστημιακής Κλινικής. Η γνωμάτευση/ βεβαίωση του Δημόσιου Νοσοκομείου υποχρεωτικά φέρει πρωτόκολλο, ημερομηνία και ευδιάκριτη σφραγίδα(στρογγυλή) και προσκομίζεται μαζί με την αίτηση του κηδεμόνα.
  • Οι εκθέσεις Παιδαγωγικής Αξιολόγησης με το ανάλογο διαβιβαστικό (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3) με λογότυπο και εμπιστευτικό πρωτόκολλο απαιτούνται για όλους τους μαθητές που αιτούνται ανανέωση είτε υλοποιήθηκε η παράλληλη στήριξη κατά το προηγούμενο σχολικό έτος είτε όχι και  αποστέλλονται στο ΚΕΣΥκαι ΟΧΙ στη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  • Στην τήρηση των προθεσμιών

Επισυνάπτονται τέσσερα (4) υποδείγματα και η Εγκύκλιος.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1: neoΈντυπο αίτησης του γονέα ή κηδεμόνα
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2: Έντυπο διαβίβασης των αιτημάτων προς την ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3: Έντυπο διαβίβασης των παιδαγωγικών εκθέσεων του σχολείου
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4: Πίνακας που αφορά στις μετεγγραφές

Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών για την παράλληλη στήριξη

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων, κ. Κων/νο Τζαννή ή την κα. Στυλιανή Λιλή στα τηλέφωνα 2721361551 και 2721361548.

Thursday the 25th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση / Ανασχεδιασμός: Μαρία Αυγουλέα, Μηχ. Η/Υ & Πληροφορικής, Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2020-2021). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.