ΘαυμαστικόΕπικοινωνία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας στο πλαίσιο λήψης μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού

Επειδή εφαρμόζεται πρόγραμμα εκ περιτροπής τηλε-εργασίας των εργαζόμενων στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης μπορείτε να στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας τον υπάλληλο στον οποίο απευθύνεται το αίτημα/ερώτημά σας, ενώ στην περίπτωση όπου στέλνετε συμπληρωματικά έγγραφα που αφορούν προηγούμενο μήνυμα/αίτημα το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα θα πρέπει υποχρεωτικά να το αναφέρετε. Κάθε μήνυμα προωθείται στον αρμόδιο υπάλληλο που τηλε-εργάζεται και απαντάται αυθημερόν όποτε είναι δυνατόν.

  • Για ζητήματα που απαιτούν φυσική παρουσία, η είσοδος στην Υπηρεσία θα γίνεται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκα, ραντεβού) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο. Επισημαίνεται ότι η δια ζώσης επικοινωνία πρέπει να επιλέγεται αφού εξαντλούνται οι άλλες δυνατότητες επικοινωνίας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
  • Για τη διευκόλυνση όλων υπάρχει στην είσοδο του κτιρίου γραμματοκιβώτιο στο οποίο μπορείτε να αφήνετε την αλληλογραφία που προορίζεται για την ΔΠΕ Μεσσηνίας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Aποσπάσεις - τοποθετήσεις εκπαιδευτικών εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Μεσσηνίας για το διδακτικό έτος 2021-2022 - Τοποθέτηση αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021

importantΠρόσκληση για αποσπάσεις - τοποθετήσεις εκπαιδευτικών εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Μεσσηνίας για το διδακτικό έτος 2021-2022 - Πρόσκληση αποσπασμένων εκπαιδευτικών στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Μεσσηνίας για δήλωση τοποθέτησης

Η Διεύθυνση Π.Ε. Μεσσηνίας καλεί:
α) τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων του ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας οι οποίοι επιθυμούν να αποσπαστούν σε σχολικές μονάδες εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε.
β) τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας
γ) τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων οι οποίοι έχουν αποσπαστεί από άλλα ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας
να υποβάλουν αίτηση απόσπασης / δήλωση τοποθέτησης με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο e-mail της Δ/νσης Π.Ε. Μεσσηνίας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), από την Τρίτη 06-07-2021 μέχρι και την Παρασκευή 23-07-2021.

Σχετικά αρχεία:

1. Πρόσκληση για αποσπάσεις - τοποθετήσεις εκπαιδευτικών εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Μεσσηνίας για το διδακτικό έτος 2021-2022 - Πρόσκληση αποσπασμένων εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας για δήλωση τοποθέτησης

2. Έντυπο αίτησης απόσπασης/δήλωσης τοποθέτησης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε Μεσσηνίας 2021-2022

Thursday the 18th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση / Ανασχεδιασμός: Μαρία Αυγουλέα, Μηχ. Η/Υ & Πληροφορικής, Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2020-2021). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.