ΘαυμαστικόΕπικοινωνία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας στο πλαίσιο λήψης μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού

Επειδή εφαρμόζεται πρόγραμμα εκ περιτροπής τηλε-εργασίας των εργαζόμενων στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης μπορείτε να στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας τον υπάλληλο στον οποίο απευθύνεται το αίτημα/ερώτημά σας, ενώ στην περίπτωση όπου στέλνετε συμπληρωματικά έγγραφα που αφορούν προηγούμενο μήνυμα/αίτημα το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα θα πρέπει υποχρεωτικά να το αναφέρετε. Κάθε μήνυμα προωθείται στον αρμόδιο υπάλληλο που τηλε-εργάζεται και απαντάται αυθημερόν όποτε είναι δυνατόν.

  • Για ζητήματα που απαιτούν φυσική παρουσία, η είσοδος στην Υπηρεσία θα γίνεται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκα, ραντεβού) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο. Επισημαίνεται ότι η δια ζώσης επικοινωνία πρέπει να επιλέγεται αφού εξαντλούνται οι άλλες δυνατότητες επικοινωνίας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
  • Για τη διευκόλυνση όλων υπάρχει στην είσοδο του κτιρίου γραμματοκιβώτιο στο οποίο μπορείτε να αφήνετε την αλληλογραφία που προορίζεται για την ΔΠΕ Μεσσηνίας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Κενά για τοποθέτηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021

Σας ανακοινώνουμε τα κενά γα προσωρινή τοποθέτηση νεοδιόριστων

εκπαιδευτικών και παρακαλούμε όπως  μας επιστραφεί από όλους του νεοδιόριστους εκπ/κούς συμπληρωμένη η σχετική δήλωση τοποθέτησης αποκλειστικά με email στο   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι την Δευτέρα 23.8.2021 και ώρα 12.00

  • Στη δήλωση θα συμπληρωθούν υποχρεωτικά τα πεδία με τα κριτήρια τοποθέτησης
  • Πληροφοριακά θα θέλαμε να δηλωθεί και εάν θα γίνει χρήση άδειας (τι είδους και από πότε)

Ανακοινοποίηση Συγκεντρωτικού πινακα κενών (για νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς)

Δήλωση τοποθέτησης (τύπος αρχείου .doc)

Δήλωση τοποθέτησης (τύπος αρχείου .pdf)

  • Για οποιαδήποτε άλλη άδεια γίνει χρήση θα επιλεχθεί το κατάλληλο έντυπο και θα μας αποσταλεί με τον ίδιο τρόπο.
  • Οι νεοδιόριστοι εκπ/κοί που θα κάνουν χρήση άδειας ιδιαίτερα ανατροφής,  κύησης ή τοκετού και άνευ αποδοχών να μας υποβάλλουν και την σχετική συνημμένη  αίτηση πάλι μέχρι τη Δευτέρα, μαζί με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται (πληροφορίες στο τηλ. 27213 61484), γράφοντας πάνω στην αίτηση το διάστημα χρήσης (έναρξη κλπ)

Έντυπο αίτησης αδείας μητρότητας

Έντυπο αίτησης αδείας διευκολύνσεων

  • Όσοι νεοδιόριστοι εκπ/κοί επιθυμούν να κάνουν αίτηση  για το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας θα  ενεργήσουν επιπλέον σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση της Διοικούσας Επιτροπής του ΥΠΕΠΘ  (57/ΔΕΠΠΣ/19-8-2021,) η οποία είναι αναρτημένη στο σύνδεσμό:

http://dipe.mes.sch.gr/autosch/joomla15/index.php/teleytaia-nea/2016-05-26-09-09-31/1280-19-08-21-1-2021-2022-9-046-4

 

 

Thursday the 18th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση / Ανασχεδιασμός: Μαρία Αυγουλέα, Μηχ. Η/Υ & Πληροφορικής, Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2020-2021). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.