ΘαυμαστικόΕπικοινωνία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας στο πλαίσιο λήψης μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού

Επειδή εφαρμόζεται πρόγραμμα εκ περιτροπής τηλε-εργασίας των εργαζόμενων στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης μπορείτε να στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας τον υπάλληλο στον οποίο απευθύνεται το αίτημα/ερώτημά σας, ενώ στην περίπτωση όπου στέλνετε συμπληρωματικά έγγραφα που αφορούν προηγούμενο μήνυμα/αίτημα το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα θα πρέπει υποχρεωτικά να το αναφέρετε. Κάθε μήνυμα προωθείται στον αρμόδιο υπάλληλο που τηλε-εργάζεται και απαντάται αυθημερόν όποτε είναι δυνατόν.

  • Για ζητήματα που απαιτούν φυσική παρουσία, η είσοδος στην Υπηρεσία θα γίνεται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκα, ραντεβού) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο. Επισημαίνεται ότι η δια ζώσης επικοινωνία πρέπει να επιλέγεται αφού εξαντλούνται οι άλλες δυνατότητες επικοινωνίας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
  • Για τη διευκόλυνση όλων υπάρχει στην είσοδο του κτιρίου γραμματοκιβώτιο στο οποίο μπορείτε να αφήνετε την αλληλογραφία που προορίζεται για την ΔΠΕ Μεσσηνίας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Οδηγίες προς Διευθυντές Σχολείων και Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς, Aποφάσεις Τοποθέτησης, Πράξεις Ανάληψης και Φάκελος Αναπληρωτή ανά πράξη ΕΣΠΑ

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021

Οδηγίες προς Διευθυντές Σχολείων και Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς

 

 Σύνδεσμος Υπουργείου Παιδείας για Διευκρινήσεις σχετικά με τους αναπληρωτές: www.minedu.gov.gr/anaplirotes

Σύναψη Ψηφιακής Σύμβασης: https://anaplirotes.gov.gr

 

Αποφάσεις τοποθέτησης - διάθεσης και Πράξεις Ανάληψης:

«Ενιαίος Τύπος Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου»

Πράξη Ανάληψης - Ενιαίος τύπος Ολοήμερου  Δημοτικού

Φάκελος Αναπληρωτή - Αιτήσεις

 

«Ενίσχυση Προσχολικής Εκπαίδευσης»

Πράξη Ανάληψης - Ενίσχυση Προσχολικής Εκπαίδευση

Φάκελος Αναπληρωτή - Αιτήσεις

 

«Εισαγωγή της Αγγλικής Γλώσσας στην Προσχολική Εκπαίδευση»

Πράξη Ανάληψης - Αγγλικών Προσχολικής Εκπαίδευσης

Φάκελος Αναπληρωτή - Αιτήσεις

 

«Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»

Πράξη Ανάληψης - Εξατομικευμένη ΕΕΠ-ΕΒΠ

Φάκελος Αναπληρωτή - Αιτήσεις

 

«Εξειδικευμένη εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»

Πράξη Ανάληψης - Εξειδικευμένη

Φάκελος Αναπληρωτή - Αιτήσεις

 

 

«Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος»

Πράξη Ανάληψης - Εξειδικευμένη ΠΕΠ

 Φάκελος Αναπληρωτή - Αιτήσεις - ΠΕΠ

 

 

Thursday the 8th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση / Ανασχεδιασμός: Μαρία Αυγουλέα, Μηχ. Η/Υ & Πληροφορικής, Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2020-2021). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.