ΘαυμαστικόΕπικοινωνία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας στο πλαίσιο λήψης μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού

Επειδή εφαρμόζεται πρόγραμμα εκ περιτροπής τηλε-εργασίας των εργαζόμενων στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης μπορείτε να στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας τον υπάλληλο στον οποίο απευθύνεται το αίτημα/ερώτημά σας, ενώ στην περίπτωση όπου στέλνετε συμπληρωματικά έγγραφα που αφορούν προηγούμενο μήνυμα/αίτημα το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα θα πρέπει υποχρεωτικά να το αναφέρετε. Κάθε μήνυμα προωθείται στον αρμόδιο υπάλληλο που τηλε-εργάζεται και απαντάται αυθημερόν όποτε είναι δυνατόν.

  • Για ζητήματα που απαιτούν φυσική παρουσία, η είσοδος στην Υπηρεσία θα γίνεται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκα, ραντεβού) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο. Επισημαίνεται ότι η δια ζώσης επικοινωνία πρέπει να επιλέγεται αφού εξαντλούνται οι άλλες δυνατότητες επικοινωνίας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
  • Για τη διευκόλυνση όλων υπάρχει στην είσοδο του κτιρίου γραμματοκιβώτιο στο οποίο μπορείτε να αφήνετε την αλληλογραφία που προορίζεται για την ΔΠΕ Μεσσηνίας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Οδηγός ορκωμοσίας και δικαιολογητικών διορισμού

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021

Σας καλωσορίζουμε στην περιφέρειά μας, σας ευχόμαστε καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2721 361556 για να δηλώσετε την ημέρα που θα προσέλθετε, από σήμερα 11.8.2021 έως και την Τρίτη 17.8.2021, για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας, έτσι ώστε να οριστεί η ώρα εμφάνισή σας (κλείσιμο ραντεβού).
Πριν την προσέλευση σας για ορκωμοσία, θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει γνωματεύσεις (παθολόγου και ψυχιάτρου).
Γνωμάτευση παθολόγου ή γενικού ιατρού, είτε του δημοσίου είτε ιδιώτη, η οποία να πιστοποιεί την υγεία του εκπαιδευτικού και την ικανότητα να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα ως μόνιμος εκπαιδευτικός στην Εκπαίδευση
• Γνωμάτευση ψυχιάτρου, είτε του δημοσίου είτε ιδιώτη, η οποία να πιστοποιεί την υγεία του εκπαιδευτικού και την ικανότητα να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα μόνιμος εκπαιδευτικός στην Εκπαίδευση.
Σας επισυνάπτουμε τέλος φάκελο νεοδιόριστου εκπαιδευτικού με τα δικαιολογητικά διορισμού σας και τα σχετικά έντυπα που απαιτούνται.
Στα έντυπα και τις δηλώσεις θα βάλετε την ημερομηνία που θα εμφανιστείτε για ορκωμοσία.
Η ανακοίνωση των κενών και οι δηλώσεις τοποθέτησης θα γίνουν μετά την ορκωμοσία όλων των εκπαιδευτικών με τον τρόπο που θα σας υποδείξουμε ( ηλεκτρονικά, email κλπ)

Από τη Διεύθυνση ΠΕ Μεσσηνίας

Φάκελος νεοδιόριστου εκπαιδευτικού - Έντυπα και δικαιολογητικά Ορκωμοσίας

Thursday the 18th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση / Ανασχεδιασμός: Μαρία Αυγουλέα, Μηχ. Η/Υ & Πληροφορικής, Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2020-2021). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.