ΘαυμαστικόΕπικοινωνία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας στο πλαίσιο λήψης μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού

Επειδή εφαρμόζεται πρόγραμμα εκ περιτροπής τηλε-εργασίας των εργαζόμενων στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης μπορείτε να στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας τον υπάλληλο στον οποίο απευθύνεται το αίτημα/ερώτημά σας, ενώ στην περίπτωση όπου στέλνετε συμπληρωματικά έγγραφα που αφορούν προηγούμενο μήνυμα/αίτημα το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα θα πρέπει υποχρεωτικά να το αναφέρετε. Κάθε μήνυμα προωθείται στον αρμόδιο υπάλληλο που τηλε-εργάζεται και απαντάται αυθημερόν όποτε είναι δυνατόν.

  • Για ζητήματα που απαιτούν φυσική παρουσία, η είσοδος στην Υπηρεσία θα γίνεται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκα, ραντεβού) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο. Επισημαίνεται ότι η δια ζώσης επικοινωνία πρέπει να επιλέγεται αφού εξαντλούνται οι άλλες δυνατότητες επικοινωνίας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
  • Για τη διευκόλυνση όλων υπάρχει στην είσοδο του κτιρίου γραμματοκιβώτιο στο οποίο μπορείτε να αφήνετε την αλληλογραφία που προορίζεται για την ΔΠΕ Μεσσηνίας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Αφίσες ΕΣΠΑ 2020-2021

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021

Παρακαλούμε για την άμεση παραλαβή και ανάρτηση (σε εμφανές σημείο της σχολικής μονάδας)  των αφισών των Πράξεων ΕΣΠΑ, για κάθε μία Πράξη ΕΣΠΑ με την οποία έχουν προσληφθεί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί/ΕΕΠ/ΕΒΠ στη σχολική σας μονάδα, σύμφωνα με τους σχετικούς οδηγούς υλοποίησης των Πράξεων ΕΣΠΑ.

Επισυνάπτουμε:
•     Πίνακα Δημοτικών και Πίνακα Νηπιαγωγείων με τις αφίσες που πρέπει να παραληφθούν από κάθε σχολική μονάδα ανά Πράξη ΕΣΠΑ  και
•       Υποδείγματα Βεβαιώσεων Ανάρτησης αφισών για κάθε Πράξη ΕΣΠΑ.

Βεβαίωση Ανάρτησης Αφισών - ΕΚΟ ΤΥ ΖΕΠ - 5069864

Βεβαίωση Ανάρτησης Αφισών - Ενιαίος τύπος Ολοήμερου - 5069634

Βεβαίωση Ανάρτησης Αφισών - Ενίσχυση Προσχολικής Εκπαίδευσης - 5069631

Βεβαίωση Ανάρτησης Αφισών - Εξατομικευμένη - 5069633

Βεβαίωση Ανάρτησης Αφισών - Εξειδικευμένη - 5069645

Βεβαίωση Ανάρτησης Αφισών - Υποστηρικτικές Δομές - 5069632

Βεβαίωση Ανάρτησης Αφισών - Υποστήριξη Ψυχολόγων Κοιν. λειτουργών - 5070727

Οι Βεβαιώσεις θα πρέπει να εκτυπωθούν, να συμπληρωθούν ορθά και ευδιάκριτα, να σφραγισθούν (σφραγίδα, υπογραφή και Ονοματεπώνυμο Δ/ντή, Δ/ντριας, Προϊσταμένου ή Προϊσταμένης της σχολικής μονάδας) και να αναρτηθούν στην Πλατφόρμα Ανάρτησης Παραστατικών ΕΣΠΑ (https://invoices-schools.espa.minedu.gov.gr/), στη διαδρομή: ΠΡΑΞΗ ΕΣΠΑ > ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ > ΕΤΟΣ 2021 > ΜΗΝΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ.

Οι πρωτότυπες Βεβαιώσεις Ανάρτησης των αφισών παραμένουν στο αρχείο της αντίστοιχης Πράξης ΕΣΠΑ της σχολικής μονάδας.

Σημείωση: σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής των αφισών παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά (2721361551 – 2721361548 -  2721361547) ή μέσω email ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).
Η παραλαβή θα γίνεται, λόγω των περιστάσεων, έξω από τα γραφεία της ΔΠΕ Μεσσηνίας ( σε επικοινωνία με το γρ. 605)

•       Προθεσμία παραλαβής αφισών:
Από Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 έως και Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2021

•       Προθεσμία ανάρτησης αφισών:
Από Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 έως και Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2021

•       Προθεσμία Βεβαίωσης Ανάρτησης αφισών:
Από Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2021 έως και Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Friday the 29th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση / Ανασχεδιασμός: Μαρία Αυγουλέα, Μηχ. Η/Υ & Πληροφορικής, Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2020-2021). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.